Gratis Ungdomskonsert på Rockefeller - Billettene er nå trukket! 

Vi er utrolig stolte av at Sigval Bergesen d.y.´s Almennyttige Pris i år går til Karpe Diem. Prisen innebærer en pengegave til et almennyttig formål vi har fått velge selv, samt en pengegave til oss. Vi har valgt å gi gaven til Oslo Røde Kors sine ressursentre for ungdom, noe som føles veldig naturlig for oss ettersom vi har hatt siviltjeneste, vært frivillige og spilt på åpningene der. Det finnes sikkert mange andre organisasjoner som gjør et like godt arbeid, menvi har selv sett hvor viktige ressurssentrene er for byen vår.

 

Det føles også fantastisk å faktisk få lov til å være med å bestemme hva pengene skal gå til, og ikke bare til hvem. I samarbeid med Oslo Røde Kors og Bergesens Almennyttige Stiftelse har vi derfor bestemt at 1,5 millioner kroner skal gå til å pusse opp Oslo Røde Kors sitt ressurssenter på Grorud, samt bygge en kaffebar til arbeidstrening på senteret. Vi husker godt da vi spilte på åpningen av senteret i 2001, men ti år senere er det dessverre dette senteret det står dårligst til med rent økonomisk.

 

Det er med stor ydmykhet at vi tar imot denne prisen. Karpe Diem har alltid drømt stort, og pengegaven vi selv får gjør at vi endelig kan gjennomføre noe vi tidligere ikke har hatt økonomiske muligheter til å gjennomføre. Vi har besluttet å bruke store deler av våre egne prispenger på å invitere ungdom under 18 år til en forrykende konsert på Norges mest legendariske scene, Rockefeller. I vinter holdt vi to konserter med 18 års aldergrense her, og konserten vil være akkurat like påkostet med like mye smell, pyro, teppefall og glitter som de vihar holdt for de voksne.

Billettene er nå trukket, så vi ber alle som har sendt inn forespørsel sjekke mailen sin. Har du blitt trukket får du på mail informasjon om hvordan få tak i billettene.

 

Konserten er Lørdag 18. Juni

 

Karpe Diem spanderer, ikke bare fordi kidsa faktisk er fremtiden, men også for å gjøre det klinkende klart at det er helt feil at de beste kulturopplevelsene alltid skal ha 18 års aldersgrense. Vi blir daglig spurt om å spille konserter for barn og unge, og det føles ofte kjipt å måtte takke nei fordi det er snakk om å spille med dårligere utstyr på dårligere scener. Et fullt Rockefeller er noe av det råeste både artister og publikum kan oppleve, og vi husker selv hvor døvt det var å være for ung og for blakk til å være med moroa. Vi lover derfor at showet vi setter opp kommer til å være det mest storslagne som er satt opp for de under 18 i Norge noensinne. I hvert fall med musikk de faktisk liker. :) Vel møtt den 18. juni, og for å bevise at du enda har en lang vei å gå før du blir en sviske må du som sagt vise leg i døra.


Magdi og Chirag

   
 
 
   
Siste poster  
 
 
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits