Tusen tegninger

 

Se videoen i større format

 

Intervju fra VGTV om Tusen Tegninger

 

 

Jeg er først og fremst veldig mye annet, men jeg er også religiøs. Det er ikke den jeg er, men det er en del av det jeg er. Selv om jeg tar utgangspunkt i meg selv som muslim og mine erfaringer i teksten, handler "Tusen tegninger" om noe som er mye større enn meg. Den handler om å akseptere at noen tror, uansett hva de tror på. Den handler om det positive ved tro, uansett hva du tror på. Og den handler om hvor like vi er, uansett hva vi tror på. I musikkvideoen
har vi forsøkt å fokusere på nettopp dette, noe som dessverre er nødvendig i en verden preget av et altfor stort fokus på det negative ved tro og forskjellene oss i mellom.


Takk til "McSingh Film" for et stort stykke kunst, samt de som var med i videoen og viste seg fra sin mest sårbare side.


Magdi

 

96 kommentarer

Linselusah

30.jan.2011 kl.19:46

Tuff :D Digger dere <3

Hadde vert fint om dere kom til mo i rana på værket neste år (A) :d:D :D :D
 

Mariam

30.jan.2011 kl.19:51

MashAllah Magdi! For en nydelig, nydelig video, og sang!
 

Ranim

30.jan.2011 kl.19:54

Beste synger ever
 

Arian

30.jan.2011 kl.19:55

frysninger med engang jeg startet den! keep the good work fellas!
 

Ingrid Iversen

30.jan.2011 kl.19:58

Nydelig, gutta! Det er virkelig klasse over Karpe Diem i forhold til mange andre norske artister og grupper.
 

Ivana

30.jan.2011 kl.20:06

Veldig rørende. Og tok meg tilbake til tidligere denne måneden da jeg helt uplanlagt og etter mange, mange år, plutselig befant meg i en kirke, her i Oslo. Hadde kamera med og tok dette bildet. Tenkte det passet godt med denne videoen på en måte:-)

http://www.photoblog.com/iFlicks/2011/01/07/7.html
 

K

30.jan.2011 kl.20:07

Bare digger dere og emnene dere tar opp :D

Stå på gutta!
 

Mustafa Shokur

30.jan.2011 kl.20:10

ja akhi, den beste musikkvideoen jeg har sett til nå.. mashallah.
 

30.jan.2011 kl.20:10

great!
 

Karin

30.jan.2011 kl.20:28

Noe av det fineste og sterkeste jeg har sett. Det her er det kun Karpe Diem som får til.
 

ida cathrin

30.jan.2011 kl.20:37

sykt bra video, så fin!
 

Else Kristin

30.jan.2011 kl.20:41

Elsker denne sangen. Rett og slett.
 

Prince Kasim!

30.jan.2011 kl.20:42

heeeeeeeeeei !

Magdi du er best! Respect Bro, jeg har møt deg en gang før, ikea. tok bilde med deg åsånt ! men forsett sånn!

Allah Hafiz
 

eele

30.jan.2011 kl.21:11

Digger dere og alle sangene deres!
 

Nora

30.jan.2011 kl.21:13

Hei:) for en flott sang og video! Jeg har hørt tusen tegninger gang på gang:)
 

Majja :-)

30.jan.2011 kl.21:21

Husker når albumet deres kom ut så var dette umiddelbart favoritten min på albumet :-) Hatt den som ringetone nå en god stund, hehe.

Gleder meg til mer musikk fra dere!
 

Tove

30.jan.2011 kl.21:29

Flott intiativ, tekst og temaet dere tar opp i denne sangen, det er tøft gjort og jeg som trofast fan av musikken deres, er glad for dette, men:

Synes det er kjempetrist, at du først og fremst er mye annet, og i tillegg religiøs.

Jeg er personlig kristen, og er først og fremst kristen, og så mye annet, det er hvem jeg er ikke bare en del av meg. Alikevel "fungerer jeg som en vandlig person" og er ikke unormal :P

Er ikke så kjent med Islam, og hvordan deres religion praktiseres, men jeg skulle uansett ønske du/dere ville oppfordret til å være tydelig med hvem man er og hva man tro på.

Håper alle som har en tro, ikke er redd for hva andre tenker og mener om det, men at man bare kan være ærlig med det fra begynnelsen av.

Stå for det du er, ikke gjem det bort :)
 

30.jan.2011 kl.21:49

kanskje den viktigste sangen i dagens norge. føler at vi tar ett eller ti srkitt nærmere mot et mindre fordomsfullt land. norge er et land hvor janteloven regjerer og mange har fremmedfrykt for det ukjente. trist, men sånn er det. jeg setter utrolig pris på dere og det dere gjør, og det er det mange andre som gjør og. dere er dritbra
 

.

30.jan.2011 kl.21:51

Elsker budskapet deres! Er helt enig!
 

Blogg, sa folk.

30.jan.2011 kl.21:56

Jeg har alltid likt musikken deres, og mange av sangene er høyt oppe på spillelista. Men jeg har aldri vært på konsert med dere, jeg har aldri kjøpt en cd og jeg har aldri googlet dere.

Det var helt tilfeldig at jeg endte opp med å se intervjuet der dere snakker om denne låta. Jeg ville bare fortelle dere hvor rørt jeg ble, og at det ikke hadde noe med at jeg er superfan fra før av. Det er derfor jeg fortalte det over, så dere vet at jeg ikke blir rørt uansett hva dere sier og gjør.

Jeg håper dere skjønner hvor viktig denne låta er. Hvor viktig det er at vi har stemmer i det norske samfunnet som tar opp de tabubelagte emnene som vi kanskje ikke tenker over at er tabu engang. Jeg er født og oppvokst i Oslo, og har venner med alle mulige slags bakgrunner. Jeg bor med en somalier, en fra Sri Lanka og en nordlending. Mange fokuserer gjerne på at vi "er jo så forskjellige". Jeg ser ikke den. Vi er like gamle, og er alle studenter i samme by. Det irriterer meg grenseløst at andre velger å fokuserer på ulikhetene fremfor likhetene.

Jeg holder på å skrive en bacheloroppgave om en ekstremislamistisk gruppe (Hizb ut-Tahrir), og legger mer enn noen gang før merke til hvor ødeleggende mediedekkningen av slike grupper er for det flerkulturelle samfunnet i Norge - som jeg er stolt av å være en del av. Enkelte avisartikler får det til å høres ut som om denne gruppens meninger er noe som har bred støtte blandt muslimer i Norge. Jeg blir skremt av å tenke på at enkelte ender opp med å tro på dette, fordi de leste det i avisa.

Stemmen deres er en viktig kontrast. Stå på videre! I fare for å høres ut som en vandrende klisje: Norge trenger dere.
 

Marie

30.jan.2011 kl.22:01

Det var en veldig fin musikkvideo til en veldig fin sang!
 

Line!

30.jan.2011 kl.22:05

Helt fantastisk video! Gjorde veldig stort inntrykk på meg :) Jeg er uenig med det som skrives over her og synes ikke du er utydelig i hvem du er eller hva du tror på! Jeg synes dere får frem hvem dere er og hva dere står for på en helt fantastisk måte! Jeg synes det er trist at mange settes i bås i dette landet, men tror det vil endres sakte men sikkert, med så gode forbilder. Man må bli kjent med hvert enkelt individ og ikke dømme noen fordi de tror på noen annet enn en selv! Uansett Magdi, utrolig bra låt, fantastisk video!
 

Karianne

30.jan.2011 kl.22:10

hei Karpe diem dere er best!! jeg å liker å reppe å synge :) jeg har sett alle musikk video dem er sjempe bra.Men dere er søte å<3 det er en hemelighet :) Har dere Facebook så søk på Karianne Furan :P Hilsen Karianne
 

Anonymous

30.jan.2011 kl.22:38

Flott sang, men jeg må stille meg spørrende til hva dere tror?

Da forventer jeg selvfølgelig ikke et svar som at jeg er muslim/kristen. Dette beskriver jo veldig lite av hva du tror, de fleste kristene har ikke lest biblen, og etter hva jeg har erfart kan jeg mer om islam enn alle muslimer jeg kjenner personlig. Kristen, muslim eller hindu beskriver heller hva din kulturelle bakgrunn er enn din personlige tro.

Eksempler på tro på noe guddommelig vil være:

Tror på en gud som opphever fysikkens lover for å besvare bønner fra de han liker.

eller

Tror du på når du dør at du må stå skolerett foran en allmektig gud som dømmer mennesker til belønnelese eller tortur ettersom hvordan de oppfører seg iforhold til hans norm.

Jeg ser på alle religioner jeg har lest om så langt som ganske nærme en barne-fantasi. Jeg konverterte i fjor til Islam (Det finnes ingen gud utenom Allah, og Muhammed er hans profet osv) fordi min kones familie forlangte dette for at de og henne ikke skulle komme til helvete. Siden jeg ikke tror på noen gud var jo ikke dette et stort problem for meg. Jeg sa ordene men de betydde ingen ting. I deres øyne er vårt forhold ikke lengre Haraam fordi jeg sa noen ord på arabisk. Om en hvit løgn kan holde familiefreden er det greit. Jeg tror dog ikke at det er noen gud.

Når jeg konverterte opplevde jeg jo absolutt en god del vennlige mennesker, og jeg er villig til å innrømme jeg følte meg akseptert og som en del av et større samfunn (dog på basis av en løgn). Dette er jo absolutt positivt, men har veldig lite med gud eller guddommelighet å gjøre, og følelsene sm de i moskeen følte kunne jo like gjerne vært gitt om det var fordi vi delte en filosofisk tanke, samhold til et fotballag eller om du vil noe så tilfeldig som stjernetegn (som i grunnen er omtrent like tilfeldig som religionen de fleste mennesker følger).

Dog er det jo en stor negativ konsekvens av denne typen oppførsel, flertallet av verdens befolkning blir sett på som vantro. De deler ikke troen på Allah og er derfor om ikke fiender fremmede. Dette gjelder jo også kristendommen (1 bud feks), og de fleste store religioner.

Så hva er det dere tror, og hvorfor er det positivt? På hvilken måte gjør det samfunnet bedre?
 

Ingrid

30.jan.2011 kl.22:56

Nydelig. Eg prøvde å finne eit ord over kor vakker denne filmen er, men trur ikkje det er mulig. Takk for at du klare å gjere noko så fantastisk! Respekt.
 

Linnea

30.jan.2011 kl.23:00

chirag er homo!
 

30.jan.2011 kl.23:09

Hva de trorpå kan være en personlig sak og ikke noe de føler for og spytte ut der blandt alle som følger de.

Dette var en helt utrolig bra låt. Og en fantastisk video! Stå på. Norge trenger dere!
 

Helene

30.jan.2011 kl.23:42

Gåsehud :)
 

ida

31.jan.2011 kl.01:15

dope!
 

kari

31.jan.2011 kl.09:08

frysninger, fryysninger! Dere er nydelige gutta, keep it up♥
 

ju9

31.jan.2011 kl.10:18

fett!
 

e

31.jan.2011 kl.12:21

nydelig. frysninger. fineste musikkvideoen jeg noen gang har sett. fikk klump i halsen. jeg elsker dere.
 

Ida Laaang!

31.jan.2011 kl.14:12

Dritbra! Love yaa!!
 

Mia

31.jan.2011 kl.14:23

Helt utrolig! Jeg får tårer av å høre på den ;) Melodien varmer min kropp og teksten min hjerte! Jeg selv er muslim og er veldig stolt av det! :)
 

girl in oslo

31.jan.2011 kl.15:11

Hei

Nydelig video gutter.

Chirac sa at du skulle gifte deg Megdi:)

Gratulerer så mye:)

Ha en fin dag gutter...

L
 

sofie

31.jan.2011 kl.16:45

Kjempe bra musikk video ! :D
 

Tina Døvle

31.jan.2011 kl.17:00

Hurra! Jeg har venta på at denne skulle bli singel. Fantastisk sang!
 

Wasim Zahid

31.jan.2011 kl.18:29

Nydelig sang og en vakker video. Dere formidler et viktig budskap og det var veldig fint å se de ulike trosretningene. Det skaper en fin fellesskapsfølelse og dere viser at vi har flere likheter enn ulikheter. Brorskap er virkelig mer enn å tro på det samme. Lykke til videre, brødre!
 

Aprajita Vikøren

31.jan.2011 kl.18:53

Hei♥!! Gratulira med ein kjempe fin musikk video!! Synest di e kjempe flike!Stå på! Aprajita <3
 

marire

31.jan.2011 kl.21:37

...og jeg som fortsatt sitter med gåsehud fra fredag. enda mer nå. kunst. både sangen og videoen. fellesskapet leve.
 

Henriette

31.jan.2011 kl.21:41

Utrolig bra musikkvideo!

Elsker teksten til sangen:)
 

Ewa Staworzynska

31.jan.2011 kl.22:58

Dersom Shakespeare, Gandhi og Mandela var store, er dere enorme.
 

juliane

01.feb.2011 kl.11:56

elsker sangen! fin video:)
 

Signhild

01.feb.2011 kl.12:18

Dette er heilt avgjort den viktigaste norskspråklege teksten så langt på 2000-talet! Og ein viktig og vakker tekst har fått ein musikkvideo som i seg sjølv er eit mesterverk. TAKK!

Men kva er det som blir sunge i refrenget?
 

01.feb.2011 kl.18:23

WOW FOR EN SANG!
 

Hogne

01.feb.2011 kl.22:51

wow, her har dere gjort noe stort, for meg viser den noe helt nytt i norsk og til og med i den internasjonale musikk arena, takk for denne sangen/videoen!
 

Ida Bethina

02.feb.2011 kl.01:41

Fantastisk video til en nydelig sang. Og konserten på fredag var suuper, som alltid. Dere er best
 

Kris

02.feb.2011 kl.08:45

Fantastisk! Fin sang, fin video. Annerledes og en god start på dagen ;)
 

schjellern

02.feb.2011 kl.08:54

kom til Hovefestivalen!!!!!
 

vicci

02.feb.2011 kl.15:47

jeg har ingen personlig tro , men dette var helt nydlig : ) jeg veit at det ikke er mange som veit mye om religioner nå for tiden , og mange som ikke tror , jeg er nok en av de som ikke tror på noe spesielt , for meg er det egentlig bare en stor bløff. Men mange som faktisk har en tro burde ikke være redd for å vise det ,og jeg er stolt av hva dere faktisk får fram i sangen , keep up the good work <3 elsker dere og hva dere står for:)
 

Karen

02.feb.2011 kl.16:48

sykt kult :D
 

02.feb.2011 kl.22:11

Helt rå sang :) digger dere
 

Lis

03.feb.2011 kl.15:54

Karpe Diem, musikken deres treffer meg midt i hjertet. Tusen takk.

Faren min er muslim og moren min er kristen. Magdi, tusen takk for Tusen Tegninger.
 

teodor albert

03.feb.2011 kl.17:12

hei hva koster det å booke dokke
 

live

04.feb.2011 kl.00:01

Like godt levert som alltid! Jeg elsker måten dere tar opp viktige temaer og lager knallbra musikk ut av det, uten masse klisjé-tull. Dere er virkelig dyktige og talentfulle, og det er ikke en undetsrivelse å si at dere er norges desidert største artister noensinne!
 

Pernille Den Snille

04.feb.2011 kl.02:48

Utrolig bra tema dere tar opp her og med fantastisk musikk. Jeg håper dere lager en engelsk versjon av denne. Det er ikke bare Norge som trenger tekstene deres. Dere har ressurser gutter, stå på!

With great power comes great responsibility... Lykke til <3
 

Alexandra

04.feb.2011 kl.10:12

Hei (L)(L) Dokke eig:-D

Dokke svara kankje ikkje ,men he dokke msn???(L)(L) :P:P

Svar til alexandra.gabor@hotmail.com

(L)
 

Skien by kaller!

04.feb.2011 kl.16:04

Tidenes dypeste låt på norsk! Kom til Skien/Telemark, vi venter!
 

Lene

04.feb.2011 kl.17:56

Likte både videoen og budskapet veldig godt!

Før turte jeg ikke si til noen at jeg ba, jeg turte iallefall ikke si at jeg trodde på Gud. Grunnen var at jeg hadde en lærer, på barneskolen som ikke likte folk med en religion eller tro. Foreldrene mine er ganske troende, og trodde familien min var uvanlig på grunn av det. Så jeg gikk rundt og trodde at ingen likte meg om jeg sa noe om at jeg er troende. Jeg fikk også dårlig selvtillit da jeg følte at jeg ikke ble likt av noen. Venner hadde jeg ikke mange av heller. Folk ville bli kjent med meg, men jeg ville ikke bli kjent med dem.

Etter jeg kom på ungdomskolen ble det helt annerledes. Den første jeg ble kjent med var en hindu. Og han var veldig nøye med at folk skulle vite at han var hindu, og om folk ikke likte det kunne de bare gå! Da jeg så at han var stolt over religionen sin skjønte jeg at jeg ikke skulle gå rundt og føle meg dum, fordi jeg var kristen. Jeg fikk fort bedre selvtillit, og har fått mange venner etter det. Jeg har også møtt de som slenger kommentarer og sier de hater meg. Nå føler jeg meg heldig som har en Gud som jeg tror på.
 

<3AnnaxCharlotte

04.feb.2011 kl.22:08

Kan dere ikke komme til Sarpsborg igjen snart? ;D
 

martheolsen98

04.feb.2011 kl.22:43

kjempe fin blogg :D <3 fin sang <3
 

Linn

04.feb.2011 kl.22:56

Fantastisk fin! Elsker den :D
 

Maria

05.feb.2011 kl.14:29

Så utrolig bra sang! Blir aldri lei av å høre på den :-) noen som vet hvor jeg kan finne teksten til den?
 

Non0

05.feb.2011 kl.15:53

JEG ELSKER DERE KARPE DIEM! DERE SYNGER SÅ BRA, OG DU OGSÅ MAGDI NÅ:D DERE ER BEST!<3 JEG DIGGER DERE!!! Karpe Diem, hvor skal jeg starte? :O dere har hvert norges beste siden dere begynte å rappe i år 2000! hører på dere hver dag! dere har tatt hele Norge med storm! om resten av verden hadde sett dere, hadde dere hvert mer kjent en lil wayne! dere er norges stolthet! jeg kan alle sangteksetene deres ! loveya! KARPE DIEM ER BARE SÅÅÅÅ ELSK!:* (L)

De er virkelig de beste til å synge :D <3 Gleder meg kjempe mye til å skrive ferdig brevet, også SENDE til dere ; DDDDDDDDDD <3

Jeg er den jenta som elsker Karpe diem mest! fra Norges,jordas,klassens,skolens,byen min's mest av KARPE DIEM :D (L) <3

KARPE DIEM EIER DEG OG MEG 8D
 

Nivin

05.feb.2011 kl.15:55

Jeg elsker dere Karpe diem! :D dere er best!
 

Nivin

05.feb.2011 kl.15:57

Kan dere komme til Sarpsborg,Mysen ELLER Rakkestad? :) <3 Har møtt dere i Sarpsborg engang og engang i Mysen, men dere må ha flere konserter i de byene! Ikke bare i Oslo ogsånt.. ;) <3

Håper dere har tid til å svare på brevet mitt når jeg sender det til dere Chirag & Magdi..
 

Aleksandra

05.feb.2011 kl.21:31

Å som jeg bare elsker Karpe Diem og sangene, tekstene, videoene, alt. I Moldejazzen var de i Molde og sang, jeg var der og dro etter de var ferdig. Digger dere, kom tilbake, Stjernene i øya mine svir i meg sinnsykt!

Klem, Aleksandra
 

Robert

06.feb.2011 kl.05:40

Takk for en sinnsykt bra konsert på stord idag!

Er nå 21 år, vert på Arena i 3 år, på nyttårsfester, russefester og alle andre "store" arrangement, og jeg har ALDRI opplevd så mye liv og bra stemning som i kveld.

Har hørt på musikken deres siden Glasskår kom ut,kommer aldri til å gå lei, og som religiøs (kristen) kjenner jeg meg utrolig godt igjenn i teksten til Tusen tegninger.

Til slutt vil jeg bare igjenn takke for en sinnsykt bra opplevelse, gratulere med 10 år og 500 konserter, og ønske dere lykke til med 10 nye år og 500 konserter til!

Hilsen Robert, med feteste tattisen i lokalet
 

Martine*

06.feb.2011 kl.19:30

Dere er 10 000 bedre enn Erik og Kriss det mener jeg
 

Mardin

07.feb.2011 kl.09:45

Erik og kriss er ikke i nærheten for å si det sånt....
 

Anna Skaugrud

09.feb.2011 kl.15:28

Jeg simpelthen ELSKER den sangen. :)

Dere er jo sykt kule dere også. Fett at dere har laget blogg. :3
 

Mamma

12.feb.2011 kl.22:58

Denne sangen er fantastisk!

Hadde folagt albumet et sted og gav opp å lete noen mnd.Satt på Youtube og hørte på denne, da den ene sønnen min sa : Mamma, vet du hva han sier i hele den sangen ? For den har jeg hørt på rommet mitt :)

Så DER var albumet!Hos min 10 år gamle gutt ;)

Den ble umiddelbart satt på her nede, og det var lett å forklare de 3 eldste hva du mente.

Takk for en påminnelse til meg og lærdom til mine barn <3

Stor klem fra mamman`
 

jente 21

12.feb.2011 kl.23:52

Hei Karpe. Dere er magisk flinke med det dere driver meg og det er godt å se og høre at det er litt kvalitet på norsk rap. Låta "et under par" forandra meg ass.
 

Siri

13.feb.2011 kl.02:24

Hjelp jeg finner ikke det nye albumet på Spotify. Please bli enig.
 

norwegianette

13.feb.2011 kl.12:33

Nydelig musikkvideo som er den fantastiske sangen verdig! Viktig og vanskelig tema tatt opp på en flott måte - dette er virkelig noe å være stolt av!! Elsker låter som nesten gir deg følelsen av at ordene ble laget for å passe til nettopp denne sangen i stedet for at sangen ble laget av ord som fantes på forhånd.
 

Line

13.feb.2011 kl.12:47

Man veit at dere blogger for lite når man ikke gidder å sjekke bloggen fordi man VEIT at dere ikke har blogga uanset..
 

Vade

13.feb.2011 kl.13:16

Dere eier! Ingen slår dere! Hvis dere hadde rappet på engelsk vet jeg at dere ville vært internasjonale stjerner!
 

Miriam

13.feb.2011 kl.17:58

takk for en hardt ærlig låt og video, det er vakkert.
 

Endelig!

14.feb.2011 kl.13:04

YES! endelig er den meningen tilbake! Har savna den siden Glasskår. Har følt at dere bare har gjort som alle andre nå i det siste med sangene, men endelig er det mening i det dere sier. Hører fortsatt mer på "kunsten å være inder" mer enn "stjerner". Dere er helt rå, hands down, og det er godt å få høre at dere fortsatt har det i dere. Helt klart at denne går inn på itunes lista!
 

Benedicte

14.feb.2011 kl.16:26

Sangen er ubeskrivelig! Nydelig, magisk, fantastisk, lærerik.. Kan forsette i det uendelige. Først gang jeg hørte tusen tegninger var på konserten på Rockefeller i jan. 2011! Jeg ble forelsket i sangen da, og kommer alltid til å være det!

Lenge leve deres budskap og Karpe diem!
 

Adem

14.feb.2011 kl.18:13

Jeg ble skikkelig fanget av denne sangen da den helt tilfeldig kom på radioen her en dag. Teksten er så ærlig, så epic. Den handler om så mye mer enn selve livet. Jeg elsker den, og syns det er den beste sangen av Karpe Diem.
 

Ida

14.feb.2011 kl.18:49

Blogg mer
 

Letitia

15.feb.2011 kl.21:25

GUTTA:)jeg kjøpte dette albumet dagen det kom ut.. som jeg har gjort alltid.. i love u! :P Men tusen tegninger gjorde mye for meg.. jeg rapper selv, og jeg er også en konvertitt av islam.. og det er en helt sinnsykt fantastisk låt!jeg kjenner meg veldig godt igen, og den har hjulpet meg mye! Du som muslim og rapper, fikk meg til å ikke gi opp musikken.. så takk :) Ta vare på dere!
 

Carine

16.feb.2011 kl.19:55

kjønner denne sangen godt, men det er jo tross allt religion som skaper vekdig mange av problemene i verden!
 

17.feb.2011 kl.22:47

Ser og hører på den inspirerende videoen deres daglig, og mener den inneholder noe av det viktigste budskapet verden trenger idag. Nå har jeg også noe å vise til vennene mine når de dømmer meg fordi kjæresten min er muslim.

:)
 

21, jente

18.feb.2011 kl.21:42

Hei gutter. Håper dere leser alle kommentarene dere får for her får dere virkelig mange gode tilbakemeldinger. Låta "tusen tegninger" er en så utrolig viktig låt, og det er så kult at to fete karer som dere gir den ut. Jeg er en blond jente fra vestkanten som er vokst opp med at "muslimer er gærne" og denne sangen bare forandra hele synet mitt på muslimer. Man hører ikke så mye om religioner i media annet enn det negative og derfor er det viktig å opplyse folk om at Islam er akkuratt som andre religioner! Det er jo faen meg bare helt okå ikke sant?? Fortsatt å gjør som dere gjlr og kom tilbake til oslo med flere konserter. vIKRELIG!
 

Hege

19.feb.2011 kl.00:59

Hei!

Hva synges det på hooket til tusen tegninger?

Hilsen fra ei stor fan!
 

Bahram Malaekeh

21.feb.2011 kl.10:16

Hei

Denne sangen er helt utrolig. Det kan ikke være lett å åpne opp på denne måten og jeg vil bare si at jeg, og alle vi, setter utrolig pris på det.

Det er ikke hver dag en sang beskriver nøyaktig det en føler og tenker.

Dere gjør oss alle, innvandrere og nordmenn, stolte.

Takk for sangen bror, and keep up awesome work.
 

Randi Grenasberg

23.feb.2011 kl.13:32

Digger musikkvidoen. Er oppvokst i en kristen familie. Kaller meg ikke Religøs , men har en en tro.

Går av og til i Subchurch i Oslo.

Som er et kreativ sted hvor musikken betyr mye ,man kan også få være åpen og ha sin tro.

Takk Karpe Diem for denne musikkvideoen.
 

Toyt

27.feb.2011 kl.01:06

Helt rått!!
 

Audrey

27.feb.2011 kl.15:43

Sitter i Liverpool og hører på Tusen Tegninger på P3. Aaah YEAH...! :-D
 

ostepop<3

27.feb.2011 kl.16:58

Dere er kjempe kule..<3

Kan vi bli venner?

Er stor fan!!!!

Vår drøm er og bli venn med dere...
 

beatriiz

28.feb.2011 kl.13:45

Dere er heeeeeeeeeeeeeeeelt fantastiske

:)!! NYDELIG video<3333

gjerne bessøk bloggen min å sjekke den kule headeren min !

Håper dere liker den XD
 

fatma

28.feb.2011 kl.18:46

kan jeg bare si en ting. hvorfor er ingen tekst på tusen tegninger. jeg finner dem ikke jo. det ingen lyrics jo. hva faena,kan noen lage en eller. og om sangen så digger jeg den. og jeg digger magdi. jeg er også araber, så vi passer sammen..... hahaha <3 nå finn teksten
 

01.mar.2011 kl.18:52

Jeg elsker den sangen der, skulle ønske alle kunne bare høre på den og begynne å godta alle, selv om jeg er norsk har jeg opplevd rasisme av andre nordmenn, og for første gang i mitt liv er jeg ikke godtatt av de menneskene jeg vil være godtatt av på grunn av at jeg er norsk og kristen. Klisjè story.. Så anyway dere er sykt flinke og dere gjør dagen min såå myye bedre!!
 

LR

02.mar.2011 kl.19:05

Sangen er utrolig bra, akkurat som de fleste andre sangene deres! Helt rått, dere er konger! KOM PÅ HOVEFESTIVALEN TIL SOMMEREN!
 

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits