Siste øving før Rockefeller

Litt amper stemning på siste øving før turneavslutingen på Rockefeller. Men det er bare fordi alle vet at den må gå perfekt. <3

 

Thomas Kongshavn (gitar) er det mest synd på. Han er bandansvarlig, og må passe på at alle de tusen forslagene alle de andre har, er gjennomførbare. Han er også den snilleste av oss så han hever ikke stemmen, og kaller ikke folk for teite ting som fks. "Homo" eller "Idiot". Den festen står Raggen for.

 

Marius har mest sceneskrekk, og snakker bare om hva som kommer til å skje "hvis laptopen min streiker". Kristian Sveholm (bass) har mark i ræva, og fikser ikke at Magdi alltid må tenke igjennom ting tusen ganger. Da flipper han ut, og mumler om at han ikke skjønner hvorfor alt må ta så lang tid. Han har små øyne. Halvparten av et menneskes evne/mulighet til å formidle følelser med et ansikt er gjennom øynene. Så med andre ord er det jævla lett å overse han.

 

Eirik Saga (keys) er redd for de fleste forslag som kan føre til at noen i salen kommer til å smile. Han lurer på om vi driver med revy eller konsert. Han er credmusiker. FML.

 

Frode Eggum Have (trommer) er den eneste som tar dette med knusende ro, og sannsynligvis kommer til å ha det mest gøy på lørdag. han kommer til å leve lengst også.. and he got a metaldick! POW POW!

 

 
 

 

 

SEBASTIAN EKEBERG (Lys, Turnemanager) er kjekk..(sier jenter da)

 

I <3 kredd

 

5 kommentarer

edda

04.nov.2010 kl.08:46

åh, skulle gjort hva som helst for å være der! lykke til, det blir garantert bra :)
 

Kristine

04.nov.2010 kl.11:54

Dere har ikke noe å være nervøs for, dere lever jo for dette. Og uansett så kommer vi til å kose oss masse masse masse :D

Min første konsert med dere, så jeg forventer autograf også ;-)
 

:)

04.nov.2010 kl.14:47

Teksten passet perfekt til bildene. Gleder meg til konsert. F MTV.
 

En som heter Marius

04.nov.2010 kl.15:32

Jeg har ikke sceneskrekk.... høydeskrekk :) LOL <3
 

Sonja Gullerud

07.nov.2010 kl.14:28

FANTASTISK SHOW I GÅR!!! Syntes dere var helt rå i Tønsberg, hadde ikke ant at Rockefeller kunne toppe det, men det gjorde det, så til de grader (takk for unøvendig mange autografer i Tøns forresten ;))

Takk for at dere er den dere er og gjør det dere gjør. Huge respekt & love <3
 

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits