Mr.Carter(the documentary)

Husker jeg var på Rockefeller, og så denne dokumentaren da den hadde premiere. Regissøren var der, og fortalte om hvordan prosessen med filiminga hadde vært, og at lil wayne selv hatet dokumentaren. Søksmål og hele pakka.

 

Idag var jeg og så dokumentaren igjen... hos donmartin. Hvem skulle trodd det. Man sitter igjen med litt blanda følelser etter å ha sett den. Samtidig som dokumenatren byr på mye humor, viser den hvordan wayne ødlegger seg sjøl. Og ikke minst er klippinga mellom intervju med dattera hans og turnelivet til lil wayne ganske hjerteskjærende.

 

Djevel eller misforstått. Døm selv. Noe riktig har han hvertfall gjort, og skills går det liksom ikke an å krangle på om han har. "I showed your girl my house, she think I live in Italy" HAHAHA

 

Ragg

 

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

20.okt.2010 kl.01:53

De største legendene i verdenshistorien var djevler. Hvertfall i de regjerenes øyne. Til og med Jesus
 

Kine

20.okt.2010 kl.15:32

Missforstått.
 

June

20.okt.2010 kl.17:02

Call me crazy, men jeg digger han mer etter jeg så dokumentaren.
 

as

20.okt.2010 kl.23:54

ææhh.. greit han har fengende musikk, men bitches meg her og bitches meg der kan vel ikke akkurat kalles skills?? liker ikke helt tekstene hans, eneste jeg sitter igjen med er fuck, shit, bitch også thank God i samme setning!?:s godt mulig jeg tar helt feil nå, for hører ikke sååå mye på han,men dette er basert på det jeg har hørt..
 

kinejois

21.okt.2010 kl.01:19

Digger musikken hans, den nye EPen er jo helt rå, gleder meg til C4..Anyways, skulle likt å ha sett den dokumentaren, ble nysgjerrig på det du sa om dattera..Håper han kommer til Norge og drar med seg Nicki Minaj og Drake!

weezy <3 chichi <3
 

Random Hero

25.okt.2010 kl.13:15

Jeg har veldig blandede følelser ang. Weezy, det er ikke til å stikke under en barkrakk at han er en dyktig rapper, og en produktiv kar, men han har faen meg gitt ut mye drit også!
Særlig etter han virkelig slo gjennom, og byttet ut ett vanlig kosthold med weed og syrup. Er jo lov å håpe at han har cleana seg up i fengsel, og kan begynne å lage litt bra rap igjen når han kommer ut igjen i neste uke. Blir hvertfall interessant å sjekke ut carter iv når den tid kommer=)
 

kinejois

27.okt.2010 kl.00:25

Sett dokumetaren nå, og sitter også igjen med blanda følelser, som Raggen sier..Får bare håpe at ting har forandret seg til det bedre, for han har nok fått tenkt seg litt om i fengsel får man tro og håpe :)
 

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits