Haugesund, Bergen, SuldalI begynnelsen av forrige uke fikk vi mange deprimerende mails på karpediem-mailen. Det er nothing new med det altså. Vi er vant til det. Misforstå oss rett. Folk som hører på musikken sender nesten utelukkende glade mail, men så er det det der plateselskapet da.. Det der bookingbyrået. Alt det administrative papirknotete opplegget som heter for å spille i band.

 

Heldigvis for meg er Magdi oppført som daglig leder CEO i Karpe Diem AS. Han liker å fleipe med at han er CEO, og har ansatt meg som kunstner. Da blir forloveden hans megaimpressed, jeg føler meg som en kunstner og han får tilfredstilt behovet sitt for å føle seg 47, enda han er 26. You diig? Sånn holdes alle glade, og vi får suksessrikt band. Og det er jo meningen med livet... Å ha et suksessrikt band.

 

Anyways.. Siden Magdi er CEO har han mange bekymringer. I det siste har han benyttet enhver sjangse til å avbryte en hyggelig stund i turnebussen for å snakke om revisor. Den nye revisoren vår. CEO følte ikke den forrige vøtt. Revisor ditt, revisor datt. Han minner meg også på hvordan det at han holder i økonomien, faktisk avgjør om jeg kan stikke "mikrochippen min inn i noe som helst". Han sikter til visakortet mitt. Hver gang han minner meg på det, dør jeg bitteitt innvendig. Han sitter på selve kilden til livet mitt, og kan skru av krana når som helst. Han bare holder liv i kunstneren sin. Money never sleeps..

 

Takk til blogg.no for å la meg tømme tankene mine. Hva er det neste raggen starter med? VLOGGING.

 

Vi <3 Thomas Olavsen og Bonnier da. seriøst.

 

 

Bergen!

Balanserer til ære for folk som heter ananas.
Turnemanager Basse.
Suldal

 

7 kommentarer

27.sep.2010 kl.22:21

MAGDI BMF nå!
 

Karin

27.sep.2010 kl.22:45

De lange innleggene dine makes my day, chirag!
 

Bak Fasaden

27.sep.2010 kl.23:33

Takk for muffinsene Kristian, de funket som frokost siden butikken var stengt:)
 

Siv

28.sep.2010 kl.14:16

Ja, lag vlogg man!

og få Magdi til å blogge litt
 

Anine

28.sep.2010 kl.14:30

Heeei Karpe Diem ! Ville bare si tuuusen takk for bursdagshilsen:D Det gjorde dagen min såå mye bedre :D igjen, tusen takk. setter så syykt pris på det :D Hilsen Anine : )
 

Anna

28.sep.2010 kl.16:07

vlogg hadde vært noe, da hadde jeg nok vlogga ofte!
 

Ingeborg

29.sep.2010 kl.16:12

SULDAL VAR KONGE! :)
 

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits