Da norsk rap var magisk..


Hvis du er en av de som tenker å spole til den delen der "Carpe Diem" er, kommer utbyttet ditt av dette klippet til å bli ganske labert. :) Eller nei.. Det blir garantert verdt det.

For det var faktisk det vi het for 10 år siden, og fram til 2004. Vi var superunge, og hadde nettopp signa med Oslolabel`et City Connections. Vi var sånn helt passe excited da Dane ringte for å si at vi skulle få spille på 2xh, den største hiphopfestivalen Norge hadde å by på. Vi dreit selvfølgelig i at det var den eneste. Vi skulle spille, og Fingern skulle kjøre oss opp til Trondheim. Da vi kom til bartebyen fikk vi hvert vårt hotelrom, og nøkkelbånd med laminerte lapper som det stod "2xh Carpe Diem" på. Vi kunne dødd i resepsjonen med et smil om munnen, og et "dont cry for me Argentina". Wow!
Dagen etter, rett før konserten, viste det seg selvfølgelig at Dane og City Connections hadde driti seg ut, så vi ble flyttet til vandrehjemmet ved spillestedet i køyesenger. Fuck it, det kunne ikke ta bort "high`n" vår.

 Vi var dritnervøse før gig. Litt fordi låtene ikke satt helt fordi vi sleit med å huske tekstene, men mest fordi sykt mange av de vi så opp til var der. Backstage`n var et testo-mareritt, og mad gutteklubb/pølsefest. Vi sleit med å hevde oss med Warlocks i rommet naturligvis. Freakshow (gruppa til Lars Vaular) var også sykt høylytte (Tier`n snakket MYE). Jeg, Raggen altså, var ekstra nervøs fordi jeg på den tiden kalte meg Chico som rapper. Det gjorde jeg fordi mamma kalte meg det, og vennene mine på fotball-laget kalte meg det. Det døve var at sidekicken til Pumba på denne tiden kalte seg selv Chicopato. Det ulmet trøbbel av navnforvirringen, og ekorntrynet mitt var ikke så høy i hatten da en av kompisene til Chicopato så morskt på meg og sa: "det finnes bare EN Chico!" Regner med at han ikke mente meg. 

Sjekk Hajoken spytte "slåss med vannpistoler mot drager, vi har ølmager.. back in the day var jeg mager". Sjekk Kleen Cut si at det kun er to grupper han føler i Norge. Sjekk Magdi rocker tskjorte på hodet kun fordi han hadde sett Definite gjøre det. Sjekk Onkl P fortelle om hva han og jaa9 lager av hype, og sjekk swaggern til Lars Vaular i det han tar på hatten sin på scenen. Classic.


 

Én kommentar

nzurisuit

13.sep.2010 kl.12:12

Back in the days! Hahaha! :-) Veldig kult må jeg si
 

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits