National JazzScene (Victoria teater)

Aldri Solgt En Løgn Releasekonsert. Oslo. Love. Real..

Hei alle. Vi er godt i gang med "ASEL-tour 2010". Festivalene har gått dritbra takket være dere ( jævlig mye oss også naturligvis), og nå holder vi på med klubbturne rundt omkring i landet. Det siste betyr at vi er 10 personer som bor, puster spiser, pisser og sover i samme buss. Etter en uke med svette konserter lukter bussen vår en digg blanding av gjær og mann. Det ekstra latterlige er at det er en sånn type turne som det her vi har drømt om helt siden vi var små små gutter. Enda sykere er det kanskje at i det vi sovner i de trange køyene på bussen, smiler vi fra øre til øre. Apropo kroppsdel i ansiktet: nesetippen din når du ligger i buss-senga er 23 cm fra ryggen til bassisten din. Med andre ord: har du klaustrofobi er showbiz ikkeno for deg. 

Bussen vi reiser rundt i heter forresten ikke "buss". Vi kaller den for "bussen", men i showbiz heter en buss med senger for en "nightliner". Det er vel mest så folk som jobber på konsertstedet skal synes vi er fancy når vi roper "all backline må inn i nightliner`n NÅ!" på backstagen lenge etter midnatt. Turnemanageren vår, Sebastian Ekeberg, pleier morskt å si ting som: " Kan noen hente bandkontakt asap. Det er lenge siden "get-in", og vi trenger "hands"". "Hands" betyr ganske enkelt bærehjelp. De som bærer blir altså redusert til kun hender. Det gjør showbiz for at de skal føle seg dritt og semiverdiløse. "Get-in" er ganske enkelt showbiz-ordet for å komme til konsertstedet. Konsertstedet kan selvfølgelig ikke bare hete konsertstedet.. Sebastian pleier å dunke arrangøren vennskapelig i ryggen og si: "Fin venue!".

Under kan du se noen bilder fra releasekonserten for det siste albumet vårt. Jævlig mange bra folk gadd å komme, og det er bare å kjappe seg å bestille billetter til KARPE DIEM på ROCKEFELLER. 6.11.2010 NÅ!

<3 Deres for alltid. Raggen

(foto: akam1k3)

 

Ingen kommentarer

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits