Karpe Diem-helt: Trebein

Yoga Fire er på trynet. Det har de vært siden den første gangen jeg og Magdi møtte dem på 90-tallet, og de kommer til å dø like på trynet som det de alltid har vært. Chick love that shit. 

En sjelden gang prøver Yoga Fire å få meg og Magdi inn i faenskapen dems . Vi vil egentlig ikke, men chicks love that shit. Og vi vil jo være tøffe med arr i trynet vi og. Det rare er at snittalderen i Yoga er 43 år, mens snittalderen i Karpe er 17 og 1/2. 

Det mest oppsiktsvekkende med Yoga Fire er allikevel manageren dems, Jonny Trebein aka Jonas Haga aka "sjekk hva JEG dro med meg hjem igår" aka "nytt rør, eller?". Mannen tåler hva som helst når som helst, og har brukket og skadet seg på alle mulige måter. Ingen mann i Oslo har påført han smerte ever. Han påfører den på seg sjøl. Han er ikke en bitch. 
Han er skrudd sammen av det norsk hiphop skulle ønske det var skrudd sammen av, rett og slett.  

Igår ringte Trebein meg. Jeg var på Mallorca så jeg tok den ikke. Litt frekt med tanke på at Trebein ikke er typen til å ringe folk i hytt og pine. Dessuten, om han ringer deg er det garantert for å be deg med på noe som er sykt fett. Så fett at du høyst sannsynligvis ikke tør å være med på det. Jeg klarte ikke holde meg, så jeg ringte han opp igjen. Den regninga betaler jeg, tenkte jeg.

Trebein: Ræææggzz!
Raggen: Trebein.
Trebein: Apollo fikk jo en på trynet av Tor bla bla i forrige uke...bla bla bla

Det er også en greie med Trebein. Han snakker om Yoga Fire-bloggen som om det er vg.no, og regner med at ALLE følger med på den like hardt som det han gjør. Dette er egentlig hans beste kvalitet som manager. Selvsikkerheten. Saken var hvertfall at Yoga hadde filma at Apollo (et av bandmedlemmene) fikk en ørefik av en fyr som heter Tor "etellerannet". Det var Apollos forslag, men Trebein mente Apollo takla det som en liten jente. 

Trebein: ..så det som skjer da er at jeg sitter og driter på Cafe Sorgenfri, så kommer du inn og bare kliner til meg full knyttneve,
Raggen: .. gjør ikke det sykt vondt a? 
Trebein: Jeg takler det da, rægz!
Raggen: Jeg tenkte mer på vondt for meg da, Jonas.
Trebein: Ikke tenk på det. Jeg kan lære deg noen teknikker på forhånd.

Så la vi på. Jeg lovet å ringe han når jeg kom tilbake til Oslo. Tydeligvis var Trebein såpass keen på en på trynet at han ikke kunne vente. Dagen etter finner jeg nemlig dette klippet på youtube:
Hva synes du? Magdi er for snill. Han er for voksen.. :)

Her er en video av Trebein på videoreleasen til Yoga:

 

Ingen kommentarer

 

Skriv en ny kommentar          
          
   
 
 
   
Siste poster  
 
   
 
 
 
             
   
  Følg Karpe Diem
 
Følg Karpe på Facebook
Se Karpe Diem på Youtube
Følg Karpe på Twitter
 
 
hits